Kiszállítási információk:

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSUNK SZEGED TERÜLETÉRE VONATKOZIK!

Nyitvatartás: minden nap 11:00-től – 22:00-ig

Rendelés felvételi idő: minden nap 11:00-től – 22:00-ig

A rendeléseket weboldalunkon keresztül vagy a 06-30-321-321-8-as telefonszámon tudjuk fogadni!

 

Kiszállítási idő: 60 – 75 perc, a téli időjárási viszonyokat tekintve a kiszállítási idő változhat, köszönjük megértését! (telefonos megrendelés esetén kérjük érdeklődjön diszpécserünknél)

 

Doboz költség: 0Ft/darab

 

Erzsébet utalvánnyal, Szép kártyával (OTP, MKB, K&H) történő fizetési szándékát kérjük megrendeléskor előzetesen jelezni.

Kollégáink pénzváltásra nem jogosultak, Erzsébet utalvánnyal történő fizetés esetén pénzt nem tudnak visszaadni!

 

Kiszállítási díjak (címenként): Kérjük, görgesse lefelé a megfelelő utca kiválasztásához. Az utca kiválasztásánál kérjük, hogy NE VÁLASSZA KI A PÁROS VAGY PÁRATLAN OLDALT, CSAK MAGÁT AZ UTCÁT pl.: Bécsi körút páros oldal helyett a Bécsi körút kiválasztását kérjük, mert technikai okok miatt a páros vagy páratlan oldal kiválasztásával kétszeres kiszállítási díjat számít fel a rendszer!

 

INGYEN KISZÁLLÍTÁS akciónk keretében a kiszállítási díjból 300 Ft.- kedvezményt adunk. Ez azt jelenti, hogy körtöltésen belüli címek esetében 0Ft a kiszállítási díj, körtöltésen kívüli címeknél +250Ft-ot, távolabbi címek esetén +550-ot vagy városon kívüli címeknél +950Ft-ot számítunk fel kiszállítási díjként.

Az INGYEN KISZÁLLÍTÁS akció keretében a PIZZÁK ÉS A PIZZABURGEREK díjmentesen kerülnek kiszállításra, a SALÁTÁK, DESSZERTEK önmagukban nem rendelhetőek, azokra kiszállítási díjat számítunk fel.

 

Az 1Ft-OS PIZZA AKCIÓ kiválasztása esetén, az 1Ft-os pizzára 100Ft doboz költséget számítunk fel, valamint a kiszállítási díj teljes mértékben felütésre kerül, ami azt jelenti, hogy az utcalistában szereplő kiszállítási díjakhoz +300Ft-ot adunk hozzá. Az akció más akcióval nem vonható össze!

A kiszállítási díjak körzetenként változhatnak.

 

Éttermünkben helyben fogyasztásra is van lehetőség. Éttermünk címe: 6724 Szeged, Sárosi u 2 (Régi diófa helyén)